Kunst i Hasseris

Program

Lørdag 21. september

Kl. 11.00: Udstillingen åbner.
Kl. 11.30: Fernisering.

  • Tale ved præst og kunstner Benny Vindelev.

Benny Vindelev er præst, forfatter og billedkunstner. Er ansat som projektleder for den kirkelige undervisning i Budolfi provsti. Benny Vindelev var nomineret til årets nordjyske ildsjæl i 2023 med baggrund i sit store engagerede arbejde med konfirmationsundervisning af børn og unge med autisme. Benny Vindelev har bl.a bidraget til udsmykning af kapellet på Aalborg Universitetshospital, Ry og Hou Kirke og senest i kirkerummet i Hals Kirke.

  • Musikalsk indslag ved Nærlyd.

Nærlyd er en rytmisk vokalgruppe bestående af et par håndfulde sangere. Musikken er moderne rytmisk a capellamusik af sangskrivere som bl.a. Sting, Alberte, Tina Dickow og Tim Christensen, ofte i egne arrangementer.

Kl. 14.30: Zalcman/Kleinwäcther/Winther/Hvas Kvartet.

Low Key Jazz Kvartet spiller et stort repertoire af traditionel jazz og ballader med en jazzet vibe. Kvartetten består af fire erfarne musikere med forskellige musikalske baggrunde (konservatoriet, mgk, pop, impro). Bandet ønsker at skabe en stemningsfuld, nærværende musikalsk oplevelse og tilpasser lydniveau, musik og stilarter til det enkelte arrangement.

Kl. 17.00: Udstillingen lukker for idag.

 

Søndag 22. september

Kl. 11.00: Udstillingen åbner. 
Kl. 14.00: Skalborg Kirkes Ungdomskor.

Skalborg Kirkes Ungdomskor synger både rytmisk og klassisk - alt fra skønne poppede ballader, gospel og smukt klingende klassiske værker.

Kl. 16.00: Udstillingen lukker.
Tak for i år og på gensyn næste år!

 

Stor kunstudstilling i Aalborg,
med flere kunstarter og kunstnere fra hele landet.

Kontakt

Tlf: +4560878740
E-mail: kunstihasseris@gmail.com
KFUM-hallen
Under Lien 77
9000 Aalborg
© 2024 Kunst i Hasseris. Alle rettigheder forbeholdes.